מכשיר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/07/2001 | 07:32 | מאת: נגה

בעלי ואני רוצים לקנות מכשיר כושר בנקודות הספורט שלנו. אני נוטה למכשיר אירובי כלשהו והוא למולטי-טריינר כזה עם משקולות. איזה מכשיר מומלץ לקנות מתוך השלל המוצע בכל אחד מהנושאים? אציין גם כי לבעלי יש כאבים בברכיים (הוא מאוד גבוה), יתכן מכשיר שיגרום לו נזק?

10/07/2001 | 19:40 | מאת: אדי מלמד

נגה, מדובר בשתי קוטבים הפוכים , בשר וחלב. מולטי טריינר עובד על כל שרירי גופך למעט פעילות אירובית ואילו מכשיר אירובי עובד על פעילות אירובית ולא שרירית ממוקדת על זויות שרירים שונות. יש עליכם להחליט האם שווה לקנות מולטי טריינר וללכת בחוץ או לרוץ או לקנות מכשיר אירובי ולשלב בבית או בחדר כושר תרגילים עם משקוליות????????? בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה