הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/12/2000 | 19:47 | מאת: ישראל

ערב טוב אני בן 56 לאחר נתוח מעקפים לפני 5 שנים - מידי יום אני הולך וחוזר מהעבודה ברגל 5 ק"מ לכל כוון. בערב לפעמים אני עושה עוד סבוב של 4-5 ק"מ. שאלתי היא האם 10 ק"מ ליום זה לא מאמץ גדול והאם התוספת בערב (ההדרן) לא יכולה להזיק. קצב ההליכה כ-5.5 ק"מ לשעה. אני לא חש כל לחץ ואין לי קוצר נשימה. האם כדי לחשוב על ריצה קלה או שההליכה מספקת ?

01/12/2000 | 19:49 | מאת: ישראל

לא יצא נכון במכתבי הקודם הכוונה חמשה ק"מ לכל כוון ובסה"כ עשרה ק"מ

01/12/2000 | 22:25 | מאת: adi

ישראל שלום, לפי דעתי כדאי שתתייעץ עם הקרדיולוג שלך. עדי

03/12/2000 | 22:28 | מאת: אדי מלמד

ישראל שלום רב ראשית אני רוצה להחמיא לך על כושר התמדתך שבמשך 5 שנים הינך מבצע מס' קילומטרים לא מבוטל כל יום , עלה והצלח. בשאלה האם אפשר לחשוב על ריצה קלה , תשובתי היא כן בהחלט , וזאת בשילוב הדרגתי כמובן ולכן אני מציע לך דרך אחת והיא לדוגמא אם הינך צועד 40 דקות לדוגמא, כל 5 דקות תגביר צעדיך כך במשך שבועיים, לאחר מכן כל 5 דקות תרוץ ריצה קלילה ביותר כ - 30 , 45 שניות לפי הרגשה אישית וכך תתקדם, יש כמובן לבצע לפני כל הליכה / ריצה שכזו ימום מתאים ונעליים עם בולמי זעזועים בהתאם. שוב, עלה והצלח, בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה