כושר ולחץ דם.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/06/2001 | 20:16 | מאת: צביקה

התחלתי להתאמן בשבוע שעבר בחדר כושר, הרופא מדד לי לחץ דם ויצא 80/160 הוא אמר שזה גבולי והורה לי בחודשיים הקרובים לא לגעת במשקולות אלא רק פעילות אירובית ( הליכה, אופניים, קרוסטריינר). האם באמת אין עוד דברים שניתן לעשות כי זה די משעמם. עלי לציין שאני בן 26 שדי הזנחתי את עצמי בשנים האחרונות מבחינת תזונה וכושר, אני ממש מנווון ויש לי מעט עודף משקל, גובהי 175 ס"מ מבנה גוף רחב, שוקל 87 ק"ג. אשמח לקבל תשובה.

24/06/2001 | 20:33 | מאת: אדי מלמד

אכן לחץ הדם מלחיץ ויש עלייך באמת להימנע ממשקולות ויש עלייך לעשות את הדברים הבאים: 1. לקבוע פגישה עם דיאטנית קלינית (אפשרות של קופ"ח) ולקבוע תזונה מתאימה. 2. לבצע אחת לשבוע מעקב למדידת לחץ דם. 3. בדיקת דם הנקראת CPK ואוריה. בהצלחה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה