הקילוגרמים מסרבים לעזוב אותי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/06/2001 | 20:06 | מאת: סנדרה

שלום, אני בת 24, גובהי 1.68 ומשקלי 63 ק"ג. אני מעוניינת להפחית ממשקלי כחמישה ק"ג נוספים, לאחר שבחודשים האחרונים הורדתי 4 ק"ג. המשקל נעצר מזה חודש, ואולי הבעיה טמונה בפעילות גופנית מועטה מידיי. 1. כמה קלוריות אני שורפת בשעת הליכה של כ-6 קמ"ש? 2. כמה פעמים בשבוע רצוי לחזור על הליכה כזאת? 3. ובכלל: איך ניתן להגיע לתוצאות הטובות ביותר? תודה רבה מראש

24/06/2001 | 20:32 | מאת: adi

סנדרה, סבלנות!!!!!!!! גם רומא לא נבנתה ביום אחד. זה מה שעניתי לך בפורום התזונה והדיאטה: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=16&i=32418&t=32376 אם את רוצה, עדי

25/07/2001 | 20:31 | מאת: שרי

סנדרה, שמי שרי,ייתכן וסיבת האטת הירידת במשקל נעוצה בעובדה שהינך אוכלת מעט מידי קלוריות,כלומר נמוך יותר מהצריכה הבסיסית של הגוף האחראי לשמירה על תקינות המערכות הפנימיות. בנוסף עלייך לבצע פעילות לחיזוק שרירים עם מכונות כוח או משקוליות יד לפחות 3 פעמים בשבוע עלמנת לשמור על מסת השריר ולהגברת חילוף החומרים ובכך לשנות את היחס שבין השריר/שומן ,לטובת השריר(מסת השומן יורדת). ובנוסף לבצע פעילות אירובית למשך 40-45 דקות 4 פעמים בשבוע,בקצב של 6 -7 קמ"ש, דופק של 130-120 (226-גיל-דופק מנוחה) 0.7 +דופק מנוחה= דופק מטרה באימון. דופק מנוחה מודדים בבוקר מיד לאחר שלב ההתעוררות(בשכיבה) , מניחים שתי אצבעות (לא אגודל)בהמשך לאגודל ומודדים את קצב הפעימות במשך 10 שניות ואת התוצאה מכפילים ב-6. זהו המשולש הקדוש : תזונה , חיזוק שרירים,ואירובי. סיבה נוספת להאטה בירידה במשקל היא שכנראה כעת המשך הירידה היא מהשומנים עצמם ולא נוזלים או איבוד רקמת שריר. לא ציינת איזו דיאטה את מבצעת, בתקווה שהדיאטה שלך באמת מאוזנת ולא מהדיאטות הדרסטיות שמחזיקות מעמד לתקופה קצרה בלבד ולאחריהן בד"כ משמינים יותר. המלצות: לפנות לתזונאי קליני (מומלץ יאיר להב מרמת השרון) ולהרשם לחדר כושר או לבצע בבית בעזרתו של מאמן כושר אישי.

25/07/2001 | 20:43 | מאת: שרי

סנדרה, שמי שרי,ייתכן וסיבת האטת הירידת במשקל נעוצה בעובדה שהינך אוכלת מעט מידי קלוריות,כלומר נמוך יותר מהצריכה הבסיסית של הגוף האחראי לשמירה על תקינות המערכות הפנימיות. בנוסף עלייך לבצע פעילות לחיזוק שרירים עם מכונות כוח או משקוליות יד לפחות 3 פעמים בשבוע עלמנת לשמור על מסת השריר ולהגברת חילוף החומרים ובכך לשנות את היחס שבין השריר/שומן ,לטובת השריר(מסת השומן יורדת). ובנוסף לבצע פעילות אירובית למשך 40-45 דקות 4 פעמים בשבוע,בקצב של 6 -7 קמ"ש, דופק של 140-160 (226-גיל-דופק מנוחה) 0.7 +דופק מנוחה= דופק מטרה באימון. דופק מנוחה מודדים בבוקר מיד לאחר שלב ההתעוררות(בשכיבה) , מניחים שתי אצבעות (לא אגודל)בהמשך לאגודל ומודדים את קצב הפעימות במשך 10 שניות ואת התוצאה מכפילים ב-6. זהו המשולש הקדוש : תזונה , חיזוק שרירים,ואירובי. סיבה נוספת להאטה בירידה במשקל היא שכנראה כעת המשך הירידה היא מהשומנים עצמם ולא נוזלים או איבוד רקמת שריר. לא ציינת איזו דיאטה את מבצעת, בתקווה שהדיאטה שלך באמת מאוזנת ולא מהדיאטות הדרסטיות שמחזיקות מעמד לתקופה קצרה בלבד ולאחריהן בד"כ משמינים יותר. המלצות: לפנות לתזונאי קליני (מומלץ יאיר להב מרמת השרון) ולהרשם לחדר כושר או לבצע בבית בעזרתו של מאמן כושר אישי.

24/06/2001 | 20:37 | מאת: אדי מלמד

1. בין 450-600 קלוריות. 2. 3-4 פעמים לפחות. 3. לעבוד על דופק של 125-135 פעימות לדקה, לשתות המון, למעט במלחים ובעמילן. בהצלחה בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה