הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/06/2001 | 16:17 | מאת: יעקב

אני חי באובססיה של הליכה מהירה-7 קמ"ש כבר 15 שנה ,בכל יום ובכל מזג אויר . האם הדבר טוב לאדם או רע או לא זה ולא זה . שאלה נוספת , איך יכול להיות שאני לא מצליח להוריד הכרס שלי הבינונית ,למרות כל ההליכה,ולמרות שאני יודע על ההאכילה שלי בלילה של דברים של שחיטות ,אולם בכל זאת... למה ...? מה חסר ??? אין לי בעיה בחילוף החומרים בגוף. תודה

22/06/2001 | 16:33 | מאת: ציפי

תאכל פחות ותשתה יותר מים ותחשוב חיובי זה עוזר מאד

23/06/2001 | 09:45 | מאת: אדי מלמד

יעקב, שאלת שאלה והצלחת לענות עליה די בקלות. בנוסף יש עלייך : 1. להוריד מוצרים בעלי מלח ועמילן-קמח. 2. לחלק את כמות ארוחותייך ל - 4 לפחות. 3. לשתות 3 ליטר מים ביום לפחות. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה