סדק מדיאלי והליכה רבה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/06/2001 | 22:20 | מאת: ציפי

שלום האם אפשר או מותר ללכת הליכה בת שעה בערך לאחר ריפוי של סדק במניסקוס? תודה

22/06/2001 | 16:18 | מאת: יעקב

לדעתי הלא מלומדת במיוחד , כמה שתלכי יותר יהיה לך יותר טוב,ולא רק לבעית המיניסקוס.

22/06/2001 | 16:30 | מאת: ציפי

יעקב שלום ואולי הסדק עלול להפתח יותר?. או שיש איזה קסם בהליכה ודוקא ההליכה סוגרת או מראפת את הסדק אני פוחדת להסתכן מה דעתך? תודה

23/06/2001 | 09:48 | מאת: אדי מלמד

כן , בהחלט, אם הינך נמצאת במצב פיזיולוגי טוב, ולאחר זמן נאות של איחוי, קצב הליכה נכון, נעליים טובות, אין מניעה ללכת שעה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה