משקל כבד והיתפתחות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/06/2001 | 16:20 | מאת: סבסטיאן

יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן. אני בן 20 אבל גיל העצמות שלי הוא שנתיים פחות. בגיל 18 וחצי התחלתי לעבוד במיפעל שבו הרמתי קופסאות ששוקלות 15 קילו ועד ליפעמים 25 קילו, עשיתי את הפעילות הזאת הרבה פעמים ביום במשך שנה וחצי. בשנה וחצי הזאת גבהתי סנטימטר וחצי, היום אני 1.74. אני מאוד מודאג מיזה שאולי העבודה הזאת פגעה לי בפוטנציאל ליגבוה עוד. האם לדעתך עבודה כזאת פוגעת בגדילה

23/06/2001 | 09:53 | מאת: אדי מלמד

מחקרים אמריקאיים קובעים כי הינך יכול לגבוה עד גיל 18 ואילו מחקרים רוסיים קובעים פוטנציאלית עד גיל 21. אולם , ציינת כי גבהת בעת עבודתך כך שאין מניעה לבצע פעילות זו ולא, עבודה זו לא היתה יכולה לגרום לך להעצר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה