חיטוב האגן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/06/2001 | 20:14 | מאת: מ

איזה תרגילים מומלצים לעיצוב איזור האגן וירכיים עליונות? אבקש תרגילים המתאימים לעשייה בבית כי אין ביכולתי ללכת למכון כושר. תודה.

19/06/2001 | 20:22 | מאת: מ

אוסיף נתונים כדי שתבין על מה מדובר: אני רזה מאוד- גובה מטר שבעים, משקל קצת פחות מחמישים קילו, מבנה גוף צר ורזה ורק ריכוז מצחיק של שומן באיזור האגן. לא מעניין אותי ירידה במשקל- רק חיטוב איזור זה.

23/06/2001 | 10:06 | מאת: אדי מלמד

מ, כל תרגיל בו הינך מניעה את רגלייך בזויות שונות (בשכיבה פרדקן, בשכיבה צידית, בעמידה, בישיבה וכריעה , יש לבצע 20-30 חזרות בכל סט לפחות ואפילו יותר, בבית ישנו ערוץ 5 וערוץ ESPN אשר ממלא חלק זה בצורה מעולה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה