ג'ים פורם פלוס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/06/2001 | 20:26 | מאת: נועם

אני עומל כבר ימים על האינטרנט בניסיון לחפש מחקרים על המכשיר המוצג כעת בערוץ הקניות, מכשיר הג'ים פורם פלוס אינני בעל עודף משקל רק חסר לי החיטוב הסופי אשמח מאוד לשמוע ביקורות כנות חיוביות או שליליות על המכשיר מאנשים שונים שרכשו את המכשיר. תודה נועם. נ.ב אדי אם יש לך ידע כלשהו על המכשיר המבוסס על גירוי חשמלי לשרירים אשמח לשמוע

23/06/2001 | 10:16 | מאת: אדי מלמד

נועם, מכשירים בעלי פולס חשמלי משתנה נמצאים בשוק כבר למעלה מ - 12 שנים. פעולתם להפעלת שריר הינה מן הסתם עצבית אשר גורמת לשריר לפעול ברמות שונות, אולם לגבי שומן , יש להבין כי שומן איננו מולקולת מים ואינו יכול להתאדות , על כן מוכרים לכם פרסומים שדבר זה שורף שומן, נכון שאתה יכול להתחטב מעט מפעילות זו אולם במקומות מסויימים מאוד אולם השומן איננו נשרף!!!! אלא מוסט או מוזז למקומות אחרים בגופך, וכאשר תפסיק בפעילות הפולסים הנוכחית הכל יחזור לקדמותו, אני מקווה שהובן הדבר!!!!!!!! בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה