למנהל הפורום תזונה לפני אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/06/2001 | 20:27 | מאת: אודי

אודה לך אם תוכל לומר לי אלו מוצרי מזון חלבונים או פחממות עלי לאכול לפני אימון בחדר כושר, כמה זמן לפני אימון, ואחרי אימון על מנת לבנות שרירים. תודה

23/06/2001 | 10:21 | מאת: אדי מלמד

נהוג לאכול מוצרים בעלי ערך פחמימתי לפני אימון כגון : אורז, תפו"א וכו' (2 - 2.5 שעות לפני פעילות) או פירות כ- 30 דקות לפני פעילות. לאחר אימון יש לאכול מוצרים בעלי ערך חלבוני כגון ביצים, בשר, דגים, גבינות וקטניות העניין הוא מהי מטרתך מעל ידי כך אוכל לקבוע לך כמויות מדוייקות לאכילה יומית. בברכת הספורט

23/06/2001 | 10:43 | מאת: אודי

תודה על תשובתך, ובהמשך לבקשתך להלן הבהרה לגבי הנתונים שביקשת. יש בכוונתי להתאמן בחדר כושר למטרת חיזוק הגוף באופן כללי (כושר גופני) ולאחר תקופה מסויימת של חיזוק כללי לחזק את שרירי הגוף ("בניית גוף") אני בן 38 אודה לך על קביעת סוגי מזון וכמויות ספציפיות לפני (כמה זמן?) ואחרי אימון כזה ואימון כזה תודה. ממתין לתגובתך.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה