צריך עזרת מומחה בתרגילים...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/06/2001 | 16:33 | מאת: eran

1. בתרגיל סקוואטש (כיפוף ברכיים) עד איפה מותר לרדת ומהם הכללים בתרגיל 2. בתרגיל שכיבת שמיכה שמעתי שצריך לכופף קצת את הברכיים האם זה נכון ואיזה עוד פרטים חשובים יש בתרגילים הנ"ל? תודה רבה!!!

23/06/2001 | 10:27 | מאת: אדי מלמד

בתרגילי סקוואט: 1. רגלייך צריכות להיות ברוחב כתפיים וכפות רגליים ישרות או בזוית. 2.יש לנעול את העכוז אחורנית ולרדת בעזרת שרירי העכוז אחורנית. 3. יש להסב מבט לגובה של 3 מטרים לפחות. 4. מומלץ לחובבן לרדת לשפיפה של עד 90 מעלות. אם העקב מתרומם בעת השפיפה, יש להניח הגבהה קטנה מתחת לעקב. שכיבות סמיכה: 1. אם תכופף את הברכיים תעביר לחץ עצום לגב התחתון, ישנה אפשרות להניח את הברכיים על הרצפה ולהקל על התנועה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה