התעייפות באימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/06/2001 | 01:34 | מאת: שי

מדוע מתעייפים כאשר עובדים על השרירים?

20/06/2001 | 20:58 | מאת: הכוסית החבל"זית

שלום שי אדם מתעייף ,מכייוון שהוא מאמץ את שריריו . העבודה הקשה מאלצת אותו להגביר את קצב הנשימה כדי לשאוף יותר חמצן. עם הגברת קצב העבודה חדל החמצן מלספק את הדרישה. חומצת החלב אינה נשרפת כהלכה ומצטברת בשריר ואז השרירים אינם יכולים להתכווץ כהלכה,תנועתם מוגבלת והאדם מתעייף. במנוחה השרירים מתרפים ,החמצן מדביק את הצריכה וחומצת החלב נעלמת. מהכוסית החבל"זית :-)

23/06/2001 | 10:31 | מאת: אדי מלמד

שי, ישנם המון סיבות ומצבים משתנים אולם תשובתה של הכוסית החבל"זית הינה נכונה בבסיסה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה