חזרה לפעילות מלאה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/06/2001 | 10:36 | מאת: זיו הרשקוביץ

שלום לפניי כחודשיים וחצי עברתי ניתוח עקב פריצת דיסק(l4l5-l5s1)כיום אינני סובל מכאבים, ומתפקד באופן רגיל לחלוטין, המנתח טוען שתוך 3 חודשים אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה(עסקתי בפיתוח גוף), האם טענתו נכנונה? היכן אוכל לקבל הכוונה לגביי אופן אימון נכון(ע"י רופא ספורט). תודה זיו הרשקוביץ

15/06/2001 | 18:45 | מאת: אדי מלמד

זיו, ראשית טענת הרופא היא נכונה אולם יש לשמור על כמה דברים: 1. להתחיל באופן מבוקר. 2. לחזק בתרגילים את שרירי הבטן והגב התחתון. 3. לנסות להחליף תרגילים בעמידה (חופשיים) לתרגילי מכשירים. הכוונה ראשונית נעשית במכוני פיזיולוגיה ולאחר מכן אם תוכל להתקשר עם פזיולוג של המאמץ תואר 1 או 2 , יעזור לך הדבר . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה