ישבן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/06/2001 | 15:58 | מאת: מייק

איך מורידים שומנים מהישבן? האם זה נכון שאופניים עוזרות להוריד את השומן מהישבן? יש לי עוד שאלה איך מורידים את השומנים שנמצאים מתחת למותניים?

13/06/2001 | 01:15 | מאת: הכוסית החבל"זית

מייק שלום אני חושבת ששאילת השאלה פעם אחת ולא X4 היתה בהחלט מספיקה והיחס לשאלתך היה יותר רציני. אך אם אתה בכל זאת שואל אז- כן אופניים עוזרים להוריד שומן מהישבן ,בעצם כל פעילות אירובית תגרום לשריפת שומן ולא רק בישבן. זה נכון גם לגבי השומנים הנמצאים מתחת למותניים. שילוב פעילות אירובית עם תרגילים מתאימים לאזורים שבהם רוצים להוריד שומן -תגרום לתוצאות הטובות ביותר. מהכוסית החבל"זית :-)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה