אימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/06/2001 | 22:10 | מאת: איתי

שלום רב, אני בן 23, גובה 186 ושוקל 64 קילו, אני כבר חצי שנה מתאמן עם מכשיר מולטי טריינר שקניתי במטרה להעלות במשקל, אך לשווא, כל מה שאני עושה לא מצליח להעלות במשקל, מה עליי לעשות? האם כדי לקחת תוספי מזון? אם כן על אילו אתה ממליץ? חשוב לציין כי אני הוכל די הרבה, ככה שזה לא בעייה של תזונה לקוייה. תודה רבה איתי

08/06/2001 | 17:05 | מאת: אדי מלמד

איתי, ראשית זוהי שאלה לפורום תזונה שנית אימונים בעזרת מולטי טריינר אינם מספיקים וזאת למרות שאתה אוכל הרבה, יש עלייך לקבוע פגישה עם דיאטנית קלינית. שלישית בעניין תוספי המזון , בהחלט מומלץ - פרו מאס, או קריאטין מונוהידרט וכד'. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה