הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/06/2001 | 12:19 | מאת: רווית

בעלי (בן 56) סובל מכולסטרול גבוה, כמו כן יש לו כרס די גדולה, מזה כמה חודשים הוא מבצע הליכה די מהירה בשעות הערב כפעם פעמיים בשבוע ובחודש האחרון הוא הולך כל ערב לפחות שעה ולפעמים יותר (הליכה מהירה). אני הצעתי לו לעבור לריצה קלה מידי פעם, כפי שייעצת בעבר לפונים בפורום. שאלתי: האם זה יותר מידי ללכת כל יום, או מאחר וזו הפעילות היחידה שהוא מבצע עדיף לו כמה שיותר.

08/06/2001 | 17:12 | מאת: אדי מלמד

רוית, אין מניעה לבצע הליכה יומית, כמובן שיש לבצע מספר מתיחות וחימום קל, ונעליים מותאמות להליכה בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה