פילאטיס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/06/2001 | 14:26 | מאת: מאיה

אדי שלום! האם אתה (או מישהו אחר...) יודע מהי בדיוק שיטת פילאטיס לאימון גופני ? והיכן ניתן לעשות אותה בארץ? בתודה מראש.

06/06/2001 | 23:41 | מאת: הכוסית החבל"זית

מאיה שלום אסביר לך מהי פילטיס: זוהי שיטת אימון ייחודית המתמקדת באיזון שבין כוח וגמישות ,משפרת את היציבה,מחזקת את השרירים-תוך שמירה על אורך השריר ודגש על תפקודו. השיטה יכולה למנוע בעיות שרירים ומפרקים ובנוסף על ידי התאמת אימון אישית למתאמן ,ניתן לעבוד על חלקים פצועים או שחוקים ולהחזירם לתפקודם הנורמלי. בפילטיס העבודה היא על מזרון ועל מכשירים מיוחדים שעוצבו ונבנו לצורך השיטה. מומלץ מאוד!!!! אם את גרה באזור המרכז ידוע לי על -רעים ,המרכז העירוני למחול . שם ניתן להצטרף לחוג הפילטיס. מקווה שעזרתי. מהכוסית החבל"זית :-)

08/06/2001 | 17:29 | מאת: אדי מלמד

תשובת הכוסית החבל"זית הינה מלאה ואין לי מה להוסיף על כך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה