תרגילים לאיזור הישבן והירכיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/06/2001 | 08:41 | מאת: kalanit

שלום שמי כלנית ואני כבר משהו כמו שלושה חודשים מתאמנת בחדר כושר ואוכלת נכון - ארוחות מסודרות הפחתתי בסוכר וכד'. בחדר כושר אני עובדת בעיקר על סיבולת לב ריאה בטן ידיים והרבה רגליים. אשמח להמלצות לתרגילים שיעזרו לי להוריד שומן באיזור הישבן והירכיים. תודה כלנית

04/06/2001 | 20:20 | מאת: הכוסית החבל"זית

שלום כלנית קודם כל תרגילים המיועדים לישבן ולירכיים -אינם שורפים שומן (רק בפעילות אירובית) אלא רק מעצבים ,מחטבים ומונעים מראה מדולדל ורפוי. רכיבה על אופניים היא דרך טובה לחזק ולהאריך את שרירי הירכיים ולהעניק להם מראה חלק ומוצק יותר וכן גם בשריפת שומן. תרגילים עוזרים: לירכיים: 1 . לעמוד לצד כיסא להשען עליו ולטלטל את רגלך החיצונית גבוה ככל האפשר כשכף רגלך מתוחה 2. שכבי על הצד והרימי רגל עליונה והרפי - לישבן: 1.שכבי על הגב ,כופפי את הברכיים כשכף רגל אחת עומדת על הרצפה והשנייה מוצלבת מעליה. לחצי את גבך כנגד הרצפה,כווצי את הישבן מספר שניות והרפי. 2.כרעי על ארבע והניפי את רגלך לאחור גבוה ככל האפשר. בכל התרגילים עשי חזרות לפי יכולתך וחלקי לסטים. ב ה צ ל ח ה מהכוסית החבל"זית :-)

08/06/2001 | 17:35 | מאת: אדי מלמד

בנוסף לתשובת החבל"זית יש לשנות זויות , לעיתים לעבוד עבודה קצרת תנועה, ולשנות את זמני העבודה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה