מקרבי השכמות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/06/2001 | 12:07 | מאת: רן

היי, אני מחפש תרגילים לשיפור החוזק של "מקרבי השכמות" או איך שנקראים השרירים בגב שאחראים על קירוב השכמות - ועל מתיחת הכתפיים לאחור, כדי לשמור על יציבה ישרה יותר. יש דבר כזה?

03/06/2001 | 22:22 | מאת: אדי מלמד

רן, כל תרגיל בו אתה מבצע משיכת יד אחורנית בעזרת מכשירים כגון:פולי עליון, פולי תחתון, מכשיר T , מבצע זאת בזויות שונות - עפ"י כיוון המרפקים, עבודה עם משקולת בודדת או בזוג בזוית מתאימה. בנוסף יש עלייך לעבוד על תנועות קצרות וזאת בכדי "לקצר" מעט לפי הצורך את רצועות החיבור של הכתפיים לבין מקרבי שכמות. בהחלט בר ביצוע , אולם לוקח הרבה זמן לפחות 6 חודשים לקבלת תוצאה יפה. בברכת הספורט

04/06/2001 | 11:11 | מאת: רן

אין לי מכשירים או גישה למכשירים. מה אני יכול לעשות בבית או בחוץ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה