משקל מתאים וספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/06/2001 | 18:28 | מאת: צ'רלי

אני בן 28 משקלי הוא 108 וגובהי 186. בחמש השנים האחרונות עליתי כ25 ק"ג .איזה פעילות ספורטיבית אתה מציע לי לעשות.אני אוהב מאוד לשחק כדור סל,האים זה עוזר לרדת במשקל.

03/06/2001 | 22:12 | מאת: הכוסית החבל"זית

שלום צ'רלי כל פעילות שבה תזיע לאורך זמן תגרום לשריפת שומן וירידה במשקל. כדורסל יעזור -אך לא רק. מהכוסית החבל"זית :-)

03/06/2001 | 22:37 | מאת: אדי מלמד

צ'רלי, כל פעילות אשר תגרום לך להזיע ולאורך זמן תעזור לך לרדת במשקל. כדול סל יעזור לך אולם הינך צריך לקבוע לך מסגרת אימונים לפחות 2-4 בשבוע, הרגלי אכילה נכונים והרבה רצון ומשמעת עצמית. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה