עומס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/12/2000 | 15:05 | מאת: אייל

שלום אדי! אני בן 17, משתדל לעסוק כמה שיותר בפעילות ספורטיבית. סדר האימונים שלי בשבוע מסודר כך: שלושה ימים בשבוע - מתאמן במכון כושר שעה אחת בלבד. שלושה ימים בשבוע - שחייה בת שעה אחת בלבד. יום אחד מוקצה למנוחה. רצוי לציין שאני אוכל בצורה בריאה ודי מזינה. שאלתי היא האם זה לא יותר מדי? והאם כדאי להפחית את הפעילות? תודה מראש! אייל

16/12/2000 | 16:41 | מאת: אדי מלמד

אייל כל הכבוד לך, המשך כך. סוג פעילותך ועוצמתו הינם בגדר הסביר ביותר כך שאין לך לרגע ממה לחשוש בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה