תרגילים גופניים בבית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/05/2001 | 08:31 | מאת: alibaba

אני שנה ו-3 חודשים אחרי לידה והייתי רוצה לדעת אילו תרגילים בבית אני יכולה לעשות כדי לחטב ולקבץ איזור הרגליים ובעיקר הירכיים וישבן בהתחשבות שאין לי הרבה זמן פנוי באופן כללי לעצמי. אני נמצאת בתקופת הרזיה דרך שומרי משקל והייתי רוצה השלמה פיזית בקשר להרזיה שלי.

19/05/2001 | 09:37 | מאת: אדי מלמד

כל פעילות אשר תגרום לך להזיע לאורך זמן 25-45 דקות, תעזור לך בחיטוב ועיצוב, תרגילי גמישות ומתיחות, וכל תרגיל בשכיבה והרמת הרגל בזויות שונות לפי 20-25 חזרות בכל פעם 3 פעמים תתן תוצאה יפה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה