שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/05/2001 | 17:56 | מאת: מורן

שלום!! אני תלמידה בכיתה י"א, ונתנו לי כעבודה בספורט לכתוב על שרירים. חיפשתי וחיפשתי באינטרנט, אבל אין את מה שאני מחפשת בדיוק.... אם תוכל/ו לעזור לי זה יהיה מצויין. עליי לבחור קבוצת שרירים כלשהו, לכתוב על מיקומה, אפיונה ותפקידה. כמו כן עליי לציין את חשיבות השרירים, ומדוע חשוב לעבוד עליהם או להאריך אותם. בעקרון אני אמורה גם לכתוב תרגילים לחימום, הכנה ,מתיחות, לחיזוק האיזור וכו', ולכתוב עליהם בנושא סטטי ודינמי, או איזומטרי ואיזוטומי, לבחירתכם... אשמח לקבל אתר עם חומר, או את החומר עצמו, אפילו רק חלק קטן! :) תודה מראש!

19/05/2001 | 10:16 | מאת: אדי מלמד

מורן, יש לך 3 אופציות לביצוע עבודה ברמה שציינת. 1. לפנות למכון וינגייט ולהגיע לספרייה ולנבור מספר שעות ולצלם חומר או לכתוב אותו בוינגייט שם תמצאי את כל החומר עליו את צריכה לכתוב הם פתוחים כל יום מ - 9 עד 5 אחה"צ . טל: 8639488-09 2. לפנות למרכז רפואי הדסה בנושאי בריאות והם יוכלו לשלוח לך חומר בנושא 6416843/4-02 3. קניית ספרות כגון : הגוף ותפקודו - הוצאת עם עובד. ביולוגיה ופיסיולוגיה של האדם במאמץ - ד"ר אריה רוטשטיין האנטומיה של מערכת התנועה - ד"ר אלי כרמלי. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה