הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/05/2001 | 01:47 | מאת: אמיר20

לאדי שלום. במי אמיר אני בן 20. אני בן אדם לא שמן ממש , אין לי צורה של חבית , אבל יש לי הרבה שומנים ברגל בבטן ובעיקר בחזה (ממש הרבה). רציתי לדעת מה ניתן לעשות ע"מ להקטין את השומן בחזה . איזה סוג של תרגילים , איזה סוג של אוכל , האם ריצה תעזור? דבר שני , דבר אחר שתמיד לא הבנתי בקשר ל שומן שהופך לשריר , זה השומן ממש הופך לשריר או שפשוט השריר משתמש באנרגייה הנצורה בשומן שעוטף אותו , בכך "נשרף" השומן והשריר שבאותו מקום נבנה וגדל...? כי אם כן אז אין ממש טעם לעשות תרגילים של שרירי החזה מכיוון שזה רק יגרום לו להתנפח לא?

19/05/2001 | 10:19 | מאת: אדי מלמד

אמיר. ראשית יש עלייך להתמיד באימונייך , שנית יש עלייך להוסיף אימונים אירוביים 3-4 פעמים בשבוע 40-45 דקות לפי דופק עד 140. שלישית יש עלייך להיפגש עם דיאטנית קלינית של קופת חולים או פרטית אשר תבנה לך אורחי אכילה וחיים בריאים. בברכת הספורט

20/05/2001 | 20:14 | מאת: אמיר20

מה הכוונה אימונים אירובים? איזה סוג של תרגילים? זה לא יגרום לי דווקא לניפוח של החזה? האם עלי לאכול /להימנע מסוג מסויים של אוכל ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה