למה לא יורד כלום???

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2003 | 15:02 | מאת: דניאל

אני בת 24, שוקלת 59 וגובהי 1.70. אחוזי שומן - 19%. אנ מקפידה על תזונה בריאה ואיכותית (אורגנית), ולא אוכלת כמויות גדולות, לא שומנים, וכו'. אני מתאמנת כ 2-3 פעמים בשבוע ספינינג (אין לי זמן ליותר-בין לימודים ועבודה!), אך לא יורדת במשקל למרות כל המאמץ וההתמדה... עליתי בתקופה האחרונה כ- 6 ק"ג למרות שגם אז השתדלתי לשמור על הקיים, ומאז נכנסתי למשטר יותר קפדני - אך לשווא! מה לעשות יותר מכך???

לקריאה נוספת והעמקה
13/03/2003 | 16:41 | מאת: ירון פישר

תזונה אורגנית נשמע חשוד (זה בעיקר נשמע עני בחלבון, ועשיר בפחמימות). ספינינג? אני יכול לחשוב על שיטות אימון טובות יותר. להלן אקסיומה : אם מכניסים לגוף פחות קלוריות ממה שהוא צורך - יורדים במשקל. אם אוכלים מאוזן (לא אורגני) ומבצעים פעילות גופנית - הירידה במשקל באה לידי ביטוי בירידה בהיקפים (באחוז השומן).

14/03/2003 | 00:33 | מאת: צוצל

היי ירון, האם אתה מוכן להתייחס לאחוזי השומן בשאלתה של דניאל? האם לדעתך, אין בעיה עם ירידה מ-19 אחוזי שומן אצל אשה צעירה בגובה 1.70?! אנא התייחסותך לנושא.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה