תרגילים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/05/2001 | 12:45 | מאת: מיטל

האם ישנם תרגילים מיוחדים שעל ידם ניתן לחזק ולעצב להרים ... את שרירי הישבן אני עושה אופניים 4 פעמים בשבוע, אך לחלק המסוייםה זה פשוט לא עוזר כלל!!!!!!!!!! בתודה מראש

10/05/2001 | 20:50 | מאת: אדי מלמד

מיטל, ראשית בעבודת אופניים יש לשים לב למספר דברים: 1. שלא תהיה נעילת רגל מלאה בעת פידול. 2. פידול בעזרת הורדת העקב. 3. לא להישען יותר מדי בעזרת הידיים. שנית, אם הינך מתאמנת בחדר כושר ישנם מכשירים שונים לנושא, כל תרגיל בו תניעי ותרימי את רגלך בזויות שונות יעבדו על שרירי העכוז. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה