התנוונות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2001 | 18:22 | מאת: מאיר

האם ישיבה ממושכת מול מחשב גורמת להיתנוונות גופנית ושרירית -אם כן כיצד חוץ מזה יכולים להיות עוד דברים שגורמים להתנוונות?

09/05/2001 | 18:43 | מאת: סיגלית

כמדומני שגם כשמדוכאים ואין שמחה, ואין המדובר בדיכאון קליני, אלא כשעצובים זמן ממושך זה גורם שאפילו שמתעמלים לא מפתחים כושר, המידע הנ"ל הוסק עלי ועל גופי לאחר תקופה ממושכת שהתעמלתי בחדרי כושר, לבד, ובשחיה ולצערי לא הרבה יודעים על כך גם לא מאמנים שלמדו והם מקצועיים. אז ביי, ותהיה בריא ורענן, סיגלית

10/05/2001 | 21:17 | מאת: אדי מלמד

חוסר פעילות גורם "להתנונות" שרירים, אם יש לך בעיה מסוימת אנא פרט בכדי שאוכל לענות לך במדוייק בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה