שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2001 | 17:43 | מאת: דנה כהנה

אני לא אוכלת את כמות החלבון הנחוצה לי ,אך עובדת על השרירים באופן סדיר. האם זה יפריע לפיתוח השרירים? ושאלה נוספת-כאשר עובדים על השרירים כמה זמן הם צריכים להיות במנוחה בשביל שהם יתחזקו? אם לא נותנים להם את הזמן הנחוץ להתחזק ולהתפתח ועובדים עליהם -מה קורה? תודה רבה דנה.כ

07/05/2001 | 01:02 | מאת: ניר

כידוע השריר נבנה מחלבון. כמויות גדולות של חלבון עם אימון *נכון* יגדילו ביתר יעילות את השריר. כמו כן חשוב לזכור שעודף חלבון עלול לפגוע בכליות.

10/05/2001 | 21:21 | מאת: אדי מלמד

1. כן, כמות מסויימת תקבע את מסת גופך. 2.בין 48-72 שעות , תלוי בעומס האימון. 3. פשוט לא יגדלו כפי שהיו צריכים , שהרי שריר גדל אך ורק במנוחה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה