מי אשם?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2001 | 18:44 | מאת: יולי

ערב טוב, אני בת 20 גובהי 1.76 אני שוקלת 59 . אני עוסקת בספורט כבר כמעט חצי שנה, שומרת על דיאטה בצורה מתמידה ואני לא מצליחה לרזות? האם זה קצב חילוף החומרים שלי ש"אשם" או העובדה שזה כבר הרבה זמן גופי הורגל לאותו מצב כך שזה לא מזיז לו יותר?? מה לעשות כדי לרזות=אני רוצה לרדת כ2-3 קילו מקסימום אפילו אם ארד חצי זה יהיה נהדר כי אני תקועה במשקל הז דיי הרבה זמן. תודה מראש יולי.צ

02/05/2001 | 20:01 | מאת: אלי

אני חושב שאת לא צריכה לרדת אפילו חצי קילו אחד... עובדה, הגוף שלך לא רוצה בזה...

02/05/2001 | 20:43 | מאת: אדי מלמד

יולי, עפ"י משקלך ויחס גובה וגיל צר לי לומר לך שאת נמצאת ברף התחתון של הטבלה, כלומר את אינך צריכה לרזות כלל,!!!!! אולם אם אקבל את מידות גופך - היקפים של כתפיים, מתניים אגן וירכיים אוכל לתת תשובה יותר מדוייקת בברכת הספורט

04/05/2001 | 20:36 | מאת: יולי

ערב טוב להלן המדידות: כתפיים-99 מתניים-78 אגן-95 מחכה למענה יולי.. תודה ושבת שלום

09/05/2001 | 18:17 | מאת: יולי

אני מחכה לתשובה . תודה יולי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה