כושר לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2001 | 12:00 | מאת: אביטל

שלום וברכה . לפני כ-3 שבועות ילדתי בניתוח קיסרי.אני יודעת שצריך מאד להזהר לא להרים דברים כבדים וכו,. הייתי רוצה לדעת מתי וכיצד לחזור להתעמלות(בבית)ואיזה תרגילים מתאימים למצבי. בתודה רבה רבה.

02/05/2001 | 20:51 | מאת: אדי מלמד

אביטל, עקב המדובר בניתוח עם תפרים , אנא המתיני לאיחוי מלא של התפרים ולאחר מכן תוכלי לבצע באופן מבוקר כל אימון בסיסי דרך קלטות, טלויזיה וכד', ולאט ובטוח להעלות את רמות העומס (אפשר עם משקוליות 1 ק"ג) בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה