צעידה עם משקולות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/04/2001 | 00:55 | מאת: יואל

שלום רב. רצוני להגביר את סיבולת לב ריאה בהליכה ועל כן אני מוסיף משקולות. הרכבתי את המשקולות על הרגל. האם יש אותו אפקט מבחינת לב ריאה באם אני מחזיק את אותם המשקולות על המותניים או בכיסים. תודה יואל

27/04/2001 | 19:45 | מאת: adi

יואל, גם אני צועדת עם משקולות. אבל בידיים. עדי

01/05/2001 | 19:45 | מאת: אדי מלמד

יואל, הנחת משקוליות לעבודת סבולת לב ריאה בהליכה אינה מומלצת ואפילו מזיקה (לחץ בקרסול, גידים מתוחים ועוד), שיפור כושר גופני יכול להתבצע בעזרת פעילות עצימה הכוללת הליכה מהירה בקצב משתנה, כל 5 -4-3 דקות (איך שתחליט) לרוץ בקצב יותר גבוה למשך 1 - 1.5 דקות ולחזור להליכה מהירה וכד'. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה