לאדי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/04/2001 | 16:12 | מאת: ניר

שלום רב, ראשית ברצוני לברך אותך על הפורום ועל סיועך המתן מידע ועצות. לפי דעתי פורום שכזה חשוב ותורם מאוד לקידום הספורט והפעילות הגופנית באוכלוסיה דבר המעלה את רמת ואיכות חיינו. גם אני מאמין שפעילות גופנית, תזונה ואורך חיים בריא הינן גורמים חשובים ביותר לכל אדם, אני בעצמי טריאטלט חובב ומדריך חדר כושר מוסמך. מעניין אותי לדעת, מהי הכשרתך המקצועית ובאיזה תחום ספורט אתה מתעסק/התעסקת. בברכה, ניר

01/05/2001 | 20:01 | מאת: אדי מלמד

הכשרתי המקצועית הינה תואר ראשון בחינוך גופני, תואר ראשון בתזונה , תואר שני בפסיכולוגיה קלינית ועוד מספר תארים, עובד ביחידה לספורט הישגי במכון וינגייט הכפופה לועד האולימפי, מאמן לאומי של נבחרות הג'ודו בישראל מאמן שחיינים אולימפיים, שייטים, גולשים וחותרי קיאקים, בעל חברה לייעוץ, הקמה של מתקני ספורט, בריכות, מתקני ספא, חדרי כושר, מרצה בכמה מקומות בתחומים שונים, שאמשיך??????????? אם תרצה יעוץ כלשהו ו/או הכוונה , אשמח לעזור!

05/05/2001 | 18:56 | מאת: ניר

לאדי, מרשים ביותר. הלוואי שיום יבוא וגם אני אשלוט בכ"כ הרבה נושאים הקשורים לספורט. בתור מאמן שחיה הייתי שמח אם תוכל לתת לי טיפים לאימוני סבולת בשחיה, אני טריאטלט ומעוניין לשפר את מקצה השחיה שלי במרחקים של 750 ו-1500 מטר. אילו תרגילים מומלץ לבצע ? על איזו תוכנית אימונים תמליץ ? בתודה מראש, ניר.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה