תזונה וספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/04/2001 | 15:03 | מאת: עומר

שלום רב, אני בן 30 - פעיל בחדר כושר כשנה לשם ירידה במשקל ושמירה על כושר גופני ופיתוח סיבלות לב-ריאה. פעיל בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כ- שעתיים כל פעם. אני צמחוני דבר שגורם לי בעיה ביצירת תפריט תזונה התואם את פעילותי הספורטיבית. אני מנסה להמנע מאכילת לחם ומוצרים משמינים. האם תוכל להמליץ לי על מאכלים מתאימים או על מקום שבו יש התיחסות פרטנית ומקצועית בנדון. בתודה מראש בכבוד רב ובברכת חג שמח עומר

15/04/2001 | 03:18 | מאת: אדי מלמד

עומר, אבדוק לך על מתכונים כתובים בנושא, מאידך גיסא אתה יכול לבקש מפורום תזונה מתכונים.

15/04/2001 | 14:19 | מאת: עומר

תודה אודה מאד. לרוב דיאטניות כלליות אינן מומחיות בתחום תזונת ספורט.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה