חזה וגב תחתונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/07/2002 | 00:44 | מאת: אור

ירון שלום 1. איזה תרגילים יש לגב תחתון שניתן לעשות בבית ואינם גורמים לנזק (יש כמה שכן)? 2. איזה תרגילים יש לחזה תחתון חוץ ממקבילים ותרגילים בשיפוע תחתון (הספסל שלי לא מגיע לזוית כזאת)? בתודה, אור.

17/07/2002 | 06:53 | מאת: ירון פישר

אתה יכול לעשות גוד מורנינג, או סטיף לג דד ליפט לגב תחתון. עם עומס נמוך זה לא עושה נזק , להיפך משמש לתיקון נזקים (חוץ ממקרים בודדים). אל תשכח לעבוד על מרובע מותני, וכן תנועתיות של עמוד השדרה (מצד לצד עם הרמת עקב). חזה תחתון - שכיבות סמיכה עם כפות ידיים פונות "פנימה" ב 45 מעלות, למשל. אם תבצע אותן בין 2 ספסלים הרי זה משובח. את קצה הספסל שלך אפשר להניח על בלוק , ארגז, מדרגה , ואז הוא יגיע לזוית המבוקשת. על תבצע דיקליין פרס אם אתה סובל מלחץ דם גבוה.

17/07/2002 | 13:27 | מאת: אור

ירון שלום 1. לצערי אני לא מבין את "שפת מדריכי הכושר". אשמח אם תוכל לפרט ולפרש את התרגילים לגב תחתון (אני מקווה שכל מה שהם מצריכים זה משקולות). 2. בין 2 ספסלים ז"א שכל רגל על קצה ספסל (ארגז או מדרגה)? בתודה, אור.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה