הריצה נפלאה, אבל הגב...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/07/2002 | 13:14 | מאת: אצנית מתחילה

היי ירון! כבר שנתיים שאני הולכת לי במרץ (התקדמתי מ-6 קמ"ש ל-7.4, אח"כ התחלתי ללכת במהירות על חוף הים). זה נהיה לי קל מדי והתחלתי לרוץ. אכן יפה הריצה לבריאות הנפשית - הבעיה היא שהגב (העליון דווקא - ראיתי שהיתה שאלה לגבי גב תחתון) כואב לי מאוד אחרי האימון! למה?! ועוד שאלה - האם ריצה מספר פעמים בשבוע ועבודה עם משקולות של 2 ק"ג בבית, היא אפקטיבית כמו הליכה למכון כושר מבחינת שמירה על כושר ובריאות?? תודה רבה!

16/07/2002 | 14:38 | מאת: ירון פישר

הגב העליון? כנראה שאת רצה כמו אר.טו.די.טו תרוצי מול מראה ותראי מה לא בסדר. אימון בבית יכול להיות יעיל מאוד, אם הוא ממוקד ואינטנסיבי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה