spasm

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/07/2002 | 16:07 | מאת: עודד

אני לפני גיוס והתאמנתי הרבה ואני בכושר טוב, הבעייה היא שאחרי מאמץ מרוכז של כשעתיים שלוש אני מקבל כיווצי שרירים בעיקר באזור הרגליים. האם יש תרופה נגד זה כי זה מפריע לי מאוד בגיבושים...

12/07/2002 | 13:17 | מאת: ענת

מי מתאמן שעתיים שלוש? אותך לאמא. כשאתה מסיים לענות את עמצך בצע אימון "שיחרור" (באנגלית זה נשמע יותר טוב), כדי לסייע להחזר ורידי בצע מתיחות תן לשרירים מנוחה כדי לצבור מחדש גליקוגן ולתקן את נזקי האימון. משך המנוחה תלוי באופי האימון ועצימותו.

12/07/2002 | 13:29 | מאת: ירון פישר

שמזדהה בטעות בשם ענת

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה