אימון להורדת משקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/03/2001 | 12:39 | מאת: זיוה

שלום אני בת 39, גובהי 161 ס"מ. בחצי השנה האחרונה ירדתי 18 ק"ג בדיאטה מאוזנת (1500 קלוריות), וכרגע משקלי 76 ק"ג. איך מחשבים את משקל היעד? מהו סוג האימון המתאים למטרה זו? האם אימון לסרוגין ( 3 דקות עבודה ודקה מנוחה ) למשך 45 דקות הוא מתאים למטרה כל שהיא? יש לי אפשרות נוחה לעבוד כך.

28/03/2001 | 12:37 | מאת: אדי מלמד

זיוה שלום, משקל היעד מחושב עפ"י גובה , גיל משקל נוכחי ומבנה גוף, כללי משקל היעד שלך ינוע בין 61-69 ק"ג.(ישנם טבלאות מוכנות לנושא) סוג האימון המתאים הינו א. הזעה והגדלת כמות הזמן עד טווח של 45-75 דקות. ב. תזונה נאותה - ושתייה מרובה. ג. עבודה עם משקוליות ומכשירים פעמיים בשבוע. לצערי, אימון של 3 דקות עבודה ו - 1 דקה מנוחה אינם נכונים, יש לבצע רציפות. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה