בטן שטוחה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/07/2002 | 10:20 | מאת: דני דניאלי

שלום ירון, בשנה האחרונה ירדתי במשקלי כ - 80 ק"ג וכל זאת לאחר עבודה ופעילות גופנית רבה וכמובן תזונה מאוזנת. (שקלתי כ - 165 ק"ג וכרגע אני שוקל 80 ק"ג וגובהי הוא 1.85 מטר) ידוע לי כי עלי להתאמן כל חיי ואף לשמור על דיאטה מאוזנת על מנת לשמור על תוצאות אלו לאורך זמן ועם זה אין לי כלל בעיה. שאלותי הם: שרירי הבטןשליקשים וחזקים אך למרות כל זה אינני יודע אם להגיד או לתאר זאת כך אבל יש לי גם עודפי עור גדולים בבטן, במותניים ואף גם בחזה. 1) האם אלו באמת עודפי עור או שמע זה עדיין שומן למרות שבמקומות אחרים בגופי כמעט ואין שומן מיותר? 2) האם נגזר עלי לעבור ניתוח קוסמטי כירוגי על מנת להוריד עודפי עור אלו? 3) האם המצב בעתיד אמור להשתפר בגלל כיווץ מחדש של אותם האיזורים? 4) האם יש דרך מסויימת מבחינת האימונים הגופניים שאני עושה כגון בילוי של 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ובנוסף ריצה של 10 ק"מ לאחר כל אימון שתוכל לשפר את מראה האיזורים האלו ואו אף להעלים את העודפים הללו? אשמח לקבל את תשובתך, דני.

03/07/2002 | 06:50 | מאת: ירון פישר

תעמוד בבקשה מול המסך כדי שאוכל לראות יותר טוב..... 1. על פי הנתונים - סביר להניח שאלה עודפי עור. 2. את החזה אפשר למלא בשרירים, אבל את המותנים והבטן לא. צריך לחתוך בבשר החי. 3. העור אמנם מאוד אלסטי, אבל יש גבול למידת האלסטיות שלו. מכל מקום, זה ממש לא תחום ההתמחות שלי. פנה לפורום כירורגיה פלסטית. 4. קשה לדעת בהתכתבות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה