ניוון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/03/2001 | 20:01 | מאת: יסמינה

במשך כשנתיים הגוף שלי היה שרוי בחוסר פעילות גופנית כמעט לחלוטין. מזה כחודש וחצי אני הולכת כארבע פעמים בשבוע הליכה של חצי שעה ועושה התעמלות מתונה, לא אירובית בבית כל יום מה שהחל מעשר דקות ומגיע כיום לחמישים דקות. ובכל זאת אני מרגישה לעתים די מגושמת ולא מספיק אנרגטית. שאלתי היא האם התמדה ברמה הזו של הפעילות אמורה לגרום לגוף להתקדם ולהיות קליל יותר או שמא עליי להוסיף משהו לפעילות או לצאת מהנחה שלא ניתן לשנות את ההרגשה אחרי תקופת ניוון ארוכה. משקלי הוא 68 ק"ג וגובהי 1.62 ס"מ. עליי לציין שמבחינתי הפעילות הנוכחית היא המקסימלית האפשרית לי.

28/03/2001 | 12:52 | מאת: אדי מלמד

יסמינה, עלייך להוסיף מעט מהירות לקצב הליכתך ועם הזמן להעלות את מימד הזמן על ל - 45 דקות. אם תוכלי לבצע את אימוני הבוקר אשר מקרינים בטלוויזיה בהתאם לרמתך ו/או להוסיף תרגילי מתיחות ומעש משקולות לעבודתך , דבר זה יעזור , מה גם שאם תוכלי לצרך שותפה אשר תדברן אותה , כל המסגרת תשתנה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה