הליכה מהירה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/06/2002 | 20:11 | מאת: הילה

שלום רב, רציתי לדעת האם לפני הליכה מהירה עליי לעשות חימום, ואם כן איזה מין חימום? ואחרי ההליכה האם יש לעשות מתיחות? אני עושה הליכה 3 פעמים בשבוע מיזה כ 3 שבועות אולם איך שאני מתחילה ללכת ישר נתפס לי הצד. אשמח לקבל תשובה.

19/06/2002 | 06:45 | מאת: ירון פישר

עליה הדרגתית במהירות ההליכה היא חימום יעיל. 5 דקות יספיקו. כשמתחיל לכאוב לך בצד - תורידי את מהירות ההליכה עד שהכאב יתפוגג, ואז תעלי בחזרה את הקצב. ככל שכושרך ישתפר - יכאב לך פחות.

20/06/2002 | 18:53 | מאת: גילי

שלום לך לדעתי ומניסיוני האישי צריך גם לדעת לנשום להכניס מהאף ולהוציא מהפה לי זה עוזר הליכה נעימה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה