אמרו לי שכדאי להתייעץ .........
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אמרו לי שכדאי להתייעץ לפני שאני עושה אתה תרגילים הבאים: 1. שכיבה על הבטן כשהרגליים נוגעות ברצפה והרמת הגוף העליון כמה שיותר למעלה 2. שכיבה על הבטן ולהרים את הרגליים כולל ירכיים כמה שיותר למעלה 3. שכיבה על הבטן ולהרים את הרגליים כולל ירכיים בשילוב הרמת הגוף העליון כמה שיותר למעלה
כן, ובכן.... אני לא מתלהב מהתרגילים האלה, אבל לא בגלל נזק בריאותי, אלא בגלל שאינם יעילים = טווח תנועה קצר. יותר טוב לעשות אותם על מתקן גלוט המסטרוק (!!!), או על מתקן זוית (שהוא מין סוג מנוון של גלוט המסטרוק). בכל חדר כושר יש את אחד מהם: בגלוט המסטרוק הירכיים מקבילות לרצפה, במתקן הזוויתי - הירכיים בזוית של 45 מעלות או פחות ביחס לרצפה.
במתקן שאמרת מרימים רגלים מקסימום עד שיהיו בקו ישר עם הגוף, אבל בתרגילים שהראתי בהודעה הקודמת התרגילים מתחילים בקו ישר עם הגוף ועולים יותר למעלה כמה שאפשר ולכן אמרו לי לבדוק אם זה טוב.. אז מה אתה אומר????