קריאטין מונוהידראט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/06/2002 | 20:46 | מאת: ruth דיאטנית קלינית טבעית

לפישר ירון שלום רב, הנני מטפלת בספורטאים המעונינים לשפר מסת שריר, המלצתי על התוסף קריאטין (5 גר'), אלא שלא מזמן נתקלתי במאמר המביע דאגה מחומרים נוספים הכלולים במוצר, הדומים בהרכבם לסטרואידים, אשר אסורים בשמוש לספורטאים מקצועיים. כיצד אפשר להיות בטוחים שהמוצר שהמלצתי לא מכיל את הרכיבים הנ"ל? בתודה מראש, רות

17/06/2002 | 08:36 | מאת: ירון פישר

לא ידוע לי שלקריאטין יש אפקט אנאבולי. אברר לך מה המקורות הטובים ביותר לקריאטין, בתקווה שאפשר להשיג אותם בארץ.

18/06/2002 | 06:21 | מאת: ירון פישר

MetRex, EAS, Twinlab, Muscletec

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה