תרגילים לבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2001 | 07:58 | מאת: מיכלי ר

לאחר 3 לידות בניתוחים קיסריים הנני מעונינת לעבוד על שרירי בטן תחתונה. הנני עושה התעמלות אירובית פעמיים בשבוע וצועדת , אולם חייבת לדעת אלו תרגילים מיוחדים יש על מנת ל"שטח" את הבטן. אודה על ייעוץ בנושא.

15/03/2001 | 09:44 | מאת: ציפורה שני אם ל-10

אין קסמים את צריכה לעבוד קשה עם התרגילים הידועים והתוצאות יגיעו . סבלנות והתמדה

17/03/2001 | 09:59 | מאת: אדי מלמד

מיכל , לצערי אין נוסחת קסם, כל תרגיל המבוצע מ-90 מעלות כלפי החזה יעבוד על שרירי הבטן התחתונה. תרגילים אלו יחזקו ויקשו את מבנה הבטן אולם לא ישרפו שומן וישטחו אותה. יש להוסיף אורח חיים של תזונה נאותה והרגלים נכונים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה