התעמלות ארובית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/03/2001 | 12:08 | מאת: סיון

שלום..... אני מעוניינת לעשות חצי שעה ביום היתעמלות ארובית ורציתי לדעת .....האם אני רק יוריד שומן? או שהשומן יהפוך לשרירים כי אני לא מעוניינת בשרירים אני רוצה רק גוף חטוב יותר אני צריכה לציין שאני גובה 1.60 (בערך) ומשקל 42 בתודה מראש ,סיון

17/03/2001 | 10:12 | מאת: אדי מלמד

סיוון שלום, ראשית ישנה עדיפות לבצע שיעור של 45 דקות ולא 30 דקות, יש לבצע פעילות בדופק 130 -145, עבודה עם משקוליות לא תהפוך אותך לבעלת שרירים - כך שאין חשש, יש לשמור על הרגלי תזונה נאותים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה