המלצה על מרכז מידע רפואי שנותן שירות בחינם

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/03/2001 | 19:32 | מאת: אבי100

ברצוני להמליץ על מרכז מידע שנותן מידע בנושאי בריאות ורפואה,המרכז הזה הוא בעצם ספריה רפואית שבה נותנים חומר רפואי אינפורמטיבי בכל נושא שנוגע לרפואה ובריאות לכל המבקש והכי חשוב המידע ניתן חינם אין כסף!!! כשירות לציבור הרחב. אני נעזרתי כמה פעמים בשירות הזה כשביקשתי חומר רפואי על נושא מסויים,והשירות שקיבלתי היה מצויין.הרעיון הוא ששולחים לך הביתה את החומר והמידע שביקשת,החומר שאני ביקשתי הגיע אלי אחרי שבוע לביתי והמידע עצמו היה אמין מאוד ועזר לי מאוד.כמו שהבנתי המרכז שייך לבית החולים "הדסה".המרכז נמצא בירושלים ושמו-מרכז "דעת", למי שמעוניין הטלפון הוא- 6416843-02 מומלץ בחום.

17/03/2001 | 10:35 | מאת: אדי מלמד

אבי, תודה על המידע, אנא המשך להזרים לנו מידע נוסף. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה