הליכה וריצה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/05/2002 | 11:01 | מאת: שני

היי אני הולכת כל יום כ- 5.5 ק"מ הליכה מהירה מאוד במשך כשעה. לקראת סוף ההליכה בערך בקילומטר האחרון אני רצה עד שאני מתעייפת נחה חצי דקה ורצה שוב עד תום הקילומטר. את ההליכות האלה אני עושה 3 פעמים בשבוע ובשאר השבוע אני עושה תרגילים אנאירוביים. האם אינטנסיביות כזו שורפת שומנים או רק בונה מסת שריר? האם כדאי לצאת להליכה לפני או אחרי ארוחת ערב?

28/05/2002 | 06:58 | מאת: ירון פישר

מסת שריר - לא כל כך (אלא אם את רצה ספרינטים), אבל שריפת שומנים ושיפור סבולת לב ריאה כן. לפני הארוחה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה