30 דקות הליכה מהירה- זה מספיק זמן או שצריך ללכת י

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2002 | 22:29 | מאת: ליאורה

אני הולכת כל יום 30 דקות - הליכה מהירה. האם זה מספיק טוב כדי לרזות , לחטב, ולשרוף קלוריות?

23/05/2002 | 07:42 | מאת: ירון פישר

זה לא רע בתור התחלה. להזכירך - אימון אירובי שורף קלוריות רק המהלך האימון. מסת שריר מפותחת שורפת קלוריות 24 שעות ביממה, בלי קשר לרמת הפעילות. וגם.... תכנית תזונה (המכונה גם "דיאטה"), חיונית לחיטוב. אני משער שאת יודעת איך נראית תוכנית כזו, כן?

24/05/2002 | 16:37 | מאת: גילי

ירון שלום! האם הכוונה לחיטוב ועיצוב למשל קלטת של גלעד? האם אחרי אימון אירובי מדרגה אין המשך של שריפת קלוריות? תודה רבה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה