בניית שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2002 | 18:08 | מאת: פיבי1

שלום ויום טוב!! אני מעונינת לפתח שרירי חזה, ואני התחלתי לעבוד עם משקוליות של 2 ק"ג ליד (בהרמות) ועברתי לפני כמה שבועות למשקולת קטנה של 4 ק"ג- אני עושה 4-3 פעמים ביום בקביעות, וסך הכל 120 הרמות בכל יד. חוץ מזה אני גם מקפידה לצרוך לפחות 47 גרם חלבונים ביום (קצת יותר מ0.8 לק"ג מהמשקל שלי), ואני לא יודעת אם יש לזה השפעה, אבל זה בעיקר מטופוץ תודה

23/05/2002 | 07:18 | מאת: ירון פישר

אההההה, מה בדיוק השאלה? אני נגד חלבון מטופוץ , אלא אם אין ברירה אחרת (ביצים, דגים) ואז צריך להשלים חלבון מקטניות.

23/05/2002 | 13:07 | מאת: טולי

אהה.. אממ.. אופס.. :) שכחתי לרשום שאלה.. השאלה שלי היא, אם הרמות רגילות זה לחזה, או לזרועות? איזה תרגילים עוד אפשר לעשות חוץ מהרמות? והאם אני אוכלת מספיק חלבונים לפיתוח מסת שריר? תודה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה