האם נכונה השמועה ש.......

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2002 | 07:59 | מאת: אריה

שפעילות גופנית ישר אחרי ההשכמה בבוקר, יכולה לגרום לבעיות בלב? אני בן 40 , לפני כחודשיים הפסקתי לעשן ומאז כל בוקר אחרי ההשכמה אני מקדיש 20 דקות לפעילות גופנית הכוללת שכיבות בטן, שכיבות שמיכה, ותרגילי משקולת לחיזוק הידיים. יש לציין שאת התרגילים אני עושה שעה לפני ארוחת בוקר. חבר אמר לי שאסור לעשות מה שאני עושה, כי במצבי אני יכול לגרום לבעיות בלב. גובה שלי 1.72 ס"מ ומשקלי 67 ק"ג. אולי השאלה טיפשית, אך היתי רוצה לדעת, האם יש צדק בשמועה? תודה, אריה

22/05/2002 | 08:22 | מאת: hummerboy

תלוי למה אתה מתכוון על הבוקר..... מממש אחרי שקמתה הלב שלך עדיין במצב של מנוחה (עדיין יושן) כמו רוב מערכות הגוף אבל אני לא חושב שתיהיה בעיה אם תקום "תטייל" קצת בבית כדי להעיר את הגוף אז תתחיל את האימון שלך ממשהוא שלא יקפיץ לך את הדופק אלה יעשה את זה לעט לעט אתה תיהיה בסדר וגם תהנה מאימון! מקווה שעזרתי

22/05/2002 | 14:50 | מאת: ירון פישר

אני לא יודע מה "מצבך", כך שאני לא יכול לדעת. אבל ספורט עממי מזיק רק לחלק מזערי באוכלוסיה. לכל השאר הוא מועיל, ואף מונע "בעיות בלב". יש לך היסטוריה של מחלות לב, פציעות, סכרת, לחץ דם גבוה, ניתוחים שעברת לאחרונה?

22/05/2002 | 15:42 | מאת: אריה

אינני סובל מבעיות רפואיות ...לא בהווה ולא בעבר. את התרגילים אני מבצע כשתי דקות לאחר ההשכמה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה