מוטיבציה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/05/2002 | 18:00 | מאת: דוד של ארנולד

אני מתאמן עם מכשירים בבית. זרוק לי עצות איך להגביר את המוטיבציה, כי לפעמים רק שמאוחר כבר להתאמן אני נזכר ומתבאס שלא הזזתי ת'תחת.

21/05/2002 | 19:02 | מאת: יפעת

ראשית, הצב לעצמך מטרות. לאן אתה רוצה להגיע, מה אתה רוצה לחטב, כמה משקל להרים, כמה משקל להוריד... כשיש מטרות מרגישים שיש יותר כיוון לאימון וזה עוזר. רשום את ההתקדמות שלך. זה ידרבן אותך להתמיד כי תראה את ההשתפרות. שנית, מוזיקה יכולה מאוד להכניס לאווירה ולמצב רוח טוב. שלישית, אם אתה אדם שמרגיש מחוייב לעצמו, קבע זמנים קבועים בהם אתה מתאמן ואל תפספס. לדוגמא- אם אתה יודע שבימי ראשון אתה בבית משבע בערב-קבע לעצמך כי בימים אלו בשעה זו אתה עובד על המשקולות. רביעית- יתכן וזה שיש לך משקולות בבית זה בעוכריך. יתכן ואם היית משלם הון עבור מכון כושר, ורואה שם הרבה אנשים צעירים ויפים, הייתה עולה המוטיבציה שלך... חמישית- חשוב מאוד לגוון באימון, להחליף כל חודשיים כמעט תכנית אימון, לנסות תנוחות שונות... שישית: מה לגבי אימון עם חבר/ה? בהצלחה!

22/05/2002 | 22:48 | מאת: ארז

בנוסף לכל אלה אתה גם יכול לנסות בימים הקשים משהו חדש שגיליתי... בעיקרון ליהיות עקשן ! תבוא לזה בגישה חזקה של "אני עושה את זה וזהו!"

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה